Het HYPONU team

Deze adviseurs staan voor je klaar.
Advies voor nu, aandacht voor later.

Rob Steegers
Financieel Adviseur

Hallo!
Mijn naam is Rob Steegers en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening als financieel adviseur en ik heb HypoNu in 2005 opgericht. Inmiddels heb ik met enkele honderden klanten een langdurige relatie opgebouwd waarbij wij samen werken onder het motto van “Advies voor Nu Aandacht voor later”. Door zowel nu een goed en passend advies te geven als later aandacht te blijven schenken en alles up-to-date blijft, zorg ik voor tevreden klanten en als jij tevreden bent over mijn advies, gun je dat iemand anders toch ook? Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben bereikbaar op 06-14402222, tot binnenkort!

Finn Maas
Financieel Adviseur

Hoi,

Ik ben Finn, inmiddels 9 jaar werkzaam bij HypoNU, wat me ontzettend goed bevalt. De samenwerking met Rob, Alexander, Geertjan en Erik is ontzettend prettig, we tillen elkaar naar een hoger niveau, we leren veel van elkaar. Ik ben woonachtig in Deurne, samen met mijn vrouw en 3 dochters. In mijn vrije tijd sport (fietsen, fitness, skiën) ik graag en lees ik graag. Mijn motto is : Niemand is hetzelfde, niemand heeft dezelfde wensen of doelstellingen.

Erik van Dinter
Financieel Adviseur

Na enkele jaren bij de grootbanken gewerkt te hebben wist ik het zeker, ik wil niet voor een bank gaan werken, maar wel voor mijn klanten! Inmiddels heb ik al 15 jaar ervaring als financieel adviseur en heb ik voor al uw financiële vraagstukken een passend antwoord. Naast mijn ervaring kun je een beroep doen op mijn kennis die ik het opgedaan tijdens mijn opleiding Financial Service Management, alle benodigde WFT’s en daarnaast ben ik Erkend Financieel Adviseur (EFA). Dus daag mij gerust uit om met een passend advies te komen voor een financiering voor uw woonhuis, bedrijfspand of een te verhuren pand. Ik weet zeker dat ik een verfrissende oplossing voor je heb en je zo tevreden maakt dat je ook een van mijn ambassadeurs wordt! Wat de banken willen weet ik al, maar het aller belangrijkste vind ik wat jij wilt!

Geertjan Jansen
Financieel Adviseur

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij de ING en bij een van de grotere Hypotheek ketens van Nederland ben ik sinds kort overgestapt naar HypoNu. Hier werk ik zelfstandig aan een grote groep tevreden relaties.Ik ben inmiddels 46 jaar, woonachtig in Rosmalen, getrouwd en vader van 3 kinderen. Mijn hobby’s zijn hardlopen en uiteraard mijn gezin. Samen met mijn andere collega’s van HypoNu wil ik iedereen een passend advies geven.

Daniël van Hooff
Financieel Adviseur

Hier jouw naam?