Tarieven

Bij een goed, compleet en uitgebreid hypotheekadvies komt veel kijken. Het eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor is altijd kostenloos en vrijblijvend. Wij willen namelijk eerst met jou kennis maken en uitleggen wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen zodat je exact weet waar je aan toe bent voordat je met ons in zee gaat.

Tijdens het eerste gesprek vertel je wat je van ons verwacht en bepalen we samen waar onze dienstverlening uit gaat bestaan. Wij begeleiden je van A tot Z en nemen je al het werk uit handen gedurende het gehele proces.

Advieskosten

De advieskosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen, als jouw persoonlijke situatie complexer is waardoor het meer tijd kost, worden de advieskosten automatisch hoger.

  • Ben je een Starter op de woningmarkt en ga je voor het eerste een hypotheek afsluiten dan zijn de advieskosten € 2.000,-.
  • Ben je een Doorstromer of sluit je de hypotheek over naar een nieuwe geldverstrekker dan zijn de advieskosten € 2.400,-.
  • Ben je een Zelfstandig Ondernemer, of geniet je geen inkomen uit loondienst, dan zijn de advieskosten € 2.900,- voor het afsluiten van een hypotheek.
Bemiddelingskosten

Voor de administratieve afwikkeling van een dienst brengen wij bemiddelingskosten in rekening bij jou en deze bemiddelingskosten zijn ook afhankelijk van de dienst die wij aan jou leveren.

  • De bemiddelingskosten voor een hypotheekaanvraag zijn € 595,-.
  • De bemiddelingskosten voor een overbruggingshypotheek zijn € 595,-.
  • De bemiddelingskosten voor een overlijdensrisicoverzekering zijn € 375,- per verzekerde.
  • De bemiddelingskosten voor een woonlastenverzekering zijn € 375,- per verzekerde.
Externe kosten

Er zijn banken en verzekeraars die zelf ook kosten in rekening brengen voor de afwikkeling van een hypotheekvraag of voor het laten opstellen van een inkomensverklaring bij een zelfstandig ondernemer. Deze kosten worden op voorhand altijd met jou besproken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij belasten deze kosten door aan jou en staan in de financieringsopzet opgenomen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Wist je dat…

…het mogelijk is om alvast een schatting te krijgen van uw mogelijke hypotheek? Met onze online rekentool krijg je alvast een idee van de mogelijkheden.