Hypotheekkantoor HypoNu maakt crowdfunding hypotheken mogelijk in Eindhoven

Voor starters op de woningmarkt in Eindhoven is er een spannend nieuw alternatief. De crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek. Hypotheekkantoor HypoNu biedt deze nu aan in Eindhoven.

De crowdfunding hypotheek is een initiatief van Jungo, dat deze in
samenwerking met Aegon aanbiedt. Hoe het werkt? Allereerst wordt de volledig hypotheek aangevraagd volgens de geldende criteria. Nadat deze is goedgekeurd is het mogelijk voor anderen om samen maximaal 20% van het hypotheekbedrag te financieren. Dat gebeurt veilig op het crowdfundingplatform van Jungo.

Vrienden en familie, maar ook mensen buiten de kennissenkring van de kopers, kunnen voor minimaal €250 een ‘aandeel’ nemen in de hypotheek. Daarvoor ontvangen zij 2,8% rente en een aflossing binnen 8 jaar.

Het voordeel voor de kopers is dat zij een lagere hypotheekrente krijgen wanneer de crowdfunding campagne een succes is. De kopers krijgen hulp om zoveel mogelijk investeerders te vinden.

“We vinden het mooi dat deze innovatieve hypotheek nu ook in Eindhoven bestaat”, zo geeft Rob Steegers van HypoNu aan. “Er zijn veel starters in deze stad. Een nieuwe generatie die ook een nieuw soort hypotheek verdient. We zijn trots dat wij daarin kunnen voorzien. Wij zien crowdfunding als een mooie manier om elkaar te helpen, en daar ook allemaal iets voor terug te krijgen.”

Voor meer informatie over deze fantastische hypotheek kunt u contact met HypoNu opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *