VISTA hypotheken nu verkrijgbaar bij HypoNu

Vista Hypotheken is het nieuwe hypotheeklabel van de Rabobank wat sinds enkele dagen verkrijgbaar is bij HypoNu. Middels het label Vista Hypotheken biedt de Rabobank hypotheken aan via een beperkt aantal financiële tussenpersonen in Nederland waaronder HypoNu. Vista Hypotheken heeft aantrekkelijke rentetarieven en goede voorwaarden.

De Rabobank zag in de afgelopen jaren haar marktaandeel flink dalen doordat ze niet of nauwelijks meer met financiële tussenpersonen samen wilde werken. De Rabobank was van mening dat ze de financiële tussenpersonen niet meer nodig had en haar eigen hypotheekadviseurs voor voldoende nieuwe aanvragen konden zorgen. De praktijk heeft anders uitgewezen en nu komt de Rabobank met haar eigen label in combinatie met een samenwerking met de tussenpersoon terug op de Nederlandse hypotheekmarkt.

Middels het label Vista Hypotheken kan HypoNu een scherpe rente aanbieden tegen concurrerende voorwaarden. Voor meer informatie over de nieuwe speler op de hypotheekmarkt neem gerust even contact op met een adviseur van HypoNu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *