AVG en de veranderingen bij HypoNu

Over 2 dagen, 25 mei 2018, gaat de AVG in en zoals wij onlangs reeds gecommuniceerd hebben in het nieuwsbericht over de AVG voldoet HypoNu hier inmiddels aan.

Nieuwe regels zorgen doorgaans ook voor aanpassingen in de manier van werken en het benaderen van onze cliënten en dat is nu helaas ook het geval waardoor wij genoodzaakt zijn om enkele aanpassingen door te voeren. Vanaf 25 mei 2018 mogen wij namelijk zonder uitdrukkelijke toestemming geen gegevens van cliënten opslaan in onze administratiesystemen, gebruiken voor adviesvraagstukken, nazorg verlenen of voor bijvoorbeeld het versturen van een nieuwsbrief.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om maar om ons werk goed te kunnen doen en u op de hoogte te houden van mogelijke wijzigingen die voor u belangrijk zijn, besparingen door te voeren of interessante nieuwsberichten, zijn wij genoodzaakt om het AVG Formulier door iedereen eerst te laten ondertekenen alvorens verder te kunnen gaan met adviseren. Wij vragen u daarom ook om het AVG Formulier te ondertekenen bij binnenkomst.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 040-8488651.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *