Meer mogelijkheden zonder een vast inkomen met Pilot Handig!

Bestaat uw inkomen uit een variabel of flexibel inkomen of heeft u geen vast inkomen maar een onregelmatig inkomen zoals bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur, flexwerker of een militair, er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Inmiddels kunt u zelfs met NHG een hypotheek af sluiten zonder werkgeversverklaring.

HypoNu werkt als een van de weinige kantoren in Nederland mee aan de Pilot Handig! Hierdoor kunnen wij hypotheken aanvragen zonder werkgeversverklaring! Tegenwoordig kan je via mijnuwv.nl alle benodigde informatie over het arbeidsverleden opvragen waardoor veel papierwerk overbodig is geworden. Pilot Handig! zorgt voor een korter en dus sneller adviesproces met als grote voordeel meer mogelijkheden voor flexibele inkomens en sneller duidelijkheid over de haalbaarheid van de aanvraag.

De Pilot Handig! is een initiatief van enkele grote banken waaronder de ABN-AMRO, Florius, ING, Rabobank, De Hypotheker, VEH (Vereniging Eigen Huis) etc.. Wilt u meer informatie over dit onderwerp maar een vrijblijvende afspraak met HypoNu tel nr 040-8488651.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *